Järvsö Bergscykel Park

Cykelpark med liftburen cykling!

Downhillcykling i Järvsö – ta liften upp och cykla ner. Vi har leder i alla svårighetsgrader – från enklaste grönt till mer avancerade svart. Vi rekommenderar att du under din vistelse i Järvsö hyr en downhillcykel som är byggd för att cykla utför – allt för att du ska få en så rolig och säker upplevelse som möjligt.

Vårt motto och mantra är – CYKLING FÖR ALLA!

Alla kan Cykla downhill… 

Så här ser en downhillcykel ut – den är helt klart mer robust än din vanliga cykel du tar till jobbet eller affären. En DH-cykel har kraftigare ram, rejäla hjul och skivbromsar som för cyklingen nedför våra leder till ett roligt äventyr. Med rejäl fjädring både fram och bak sväljer den ”gupp” i marken mycket bra. Du kommer att bli överraskad över hur cykeln klarar av hinder. Ett bra tips är att boka in dig på introkursen för downhill.

Här i vår onlinebutik kan du hyra allt du behöver – att boka i tid kan vara en bra idé då vi under både sommar och höst har hårt tryck på hyran, många dagar är fullbokade!

Därför ska du hyra

• Det är enkelt att hyra! Hämta nyservad cykel på morgonen – lämna in när du cyklat färdigt.

• Platsen. Vi finns på plats precis vid liften och när du hyr rullar du ut från JBP och rakt ut till liften.

• Kvalité. Cykla alltid på de senaste modellerna från NS Bikes och Bergamont.

• Säkerhet. Du behöver aldrig själv skruva eller meka med cykeln – det fixar våra mekaniker direkt.

• Extrautrustning. När du hyr cykel av oss ingår ALLTID nödvändig utrustning som hjälm, överkroppsskydd, benskydd, överdragströja.
OBS glasögon ingår ej.

• Antalet cyklar är begränsade så boka gärna i förväg!

Vår uthyrning är placerad precis vid liften i Järvsö Bergscykel Park. Det är även här du köper liftkort och äter den bästa cykellunchen i Järvsö!